Drugslabo ontdekt in loods in Aartselaar

15.10.2023

In een loods in Aartselaar werd in de nacht van zaterdag op zondag een drugslabo voor vermoedelijk amfetaminen ontdekt. Dat gebeurde nadat een bewakingsfirma ter plaatse ging na een alarm.

PZ Hekla werd ter plaatse geroepen. Er werd een perimeter ingesteld rond de loods in de Ingberthoeveweg. Na de vaststellingen door het labo van de Federale Politie zal alles op een veilige manier ontmanteld worden.

De Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen voert het verdere onderzoek.

Heb je een vermoeden van een cannabisplantage, drugslabo of dumping van drugsafval? Een verdachte situatie in de provincie Antwerpen melden kan via het anoniem meldpunt www.drugsplantageontdekt.be. Met deze website willen het Openbaar Ministerie, de politiediensten en de gouverneur van de provincie Antwerpen de burgers de kans geven om op een veilige en anonieme manier de politie te verwittigen over de aanwezigheid van cannabisplantages, drugslabo’s of de dumping van drugsafval. Zo strijden we samen tegen drugscriminaliteit want de gevolgen van illegale drugsproductie kunnen ook jouw probleem worden.


Drugslabo ontdekt in loods in Aartselaar