Onderzoek naar gedumpt drugsafval in Wuustwezel

17.03.2023

Het parket van Antwerpen en de Federale Gerechtelijke Politie (FGP) Antwerpen voeren een onderzoek naar de dumping van drugsafval in een landbouwgebied naast de E19 in Wuustwezel.

Brandweerzone Rand ontving vrijdagochtend rond 8u48 een melding dat er verschillende blauwe vaten gedumpt waren op een afgelegen landbouwgebied aan de Hollandse Weg in Wuustwezel. Er werden 13 blauwe vaten aangetroffen, sommige vaten lekten. De politie, brandweer en Civiele Bescherming kwamen ter plaatse en stelden een veiligheidsperimeter in. De Civiele Bescherming zorgde daarna voor de opruiming van de vaten. Uit de staalafnames zal moeten blijken of het inderdaad om drugsafval gaat.

De Federale Gerechtelijke Politie (FGP) heeft een onderzoek geopend.

Ontdekte jij op een verlaten plaats vaten met chemische stoffen? Pas op! Dit kan afval van een chemisch drugslabo zijn. Geef de vindplaats anoniem door aan de politie. Een kleine tip kan volstaan om een grote zaak op te lossen.

Heb je vermoedens over een cannabisplantage, een drugslabo of dumping van chemisch drugsafval? Meld het anoniem en online via www.drugsplantageontdekt.be !


Onderzoek naar gedumpt drugsafval in Wuustwezel